رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه با بیان اینکه راه اندازی 17 ساختار فناورانه،اشتغال بیش از 3000نفر در حوزه اشتغال دانش بنیان ،حمایت از بیش از 700 واحد فناور و دانش بنیان و راه اندازی مراکز رشد و دفاتر شکوفایی و خلاقیت در استان کرمانشاه از دستاوردهای بزرگ پارک علم و فناوری استان کرمانشاه و انقلاب اسلامی است ، افزود:تا کنون بیش از 10 هزار متر مربع فضا به واحد های فناور و دانش بنیان استان اختصاص داده شده است .
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه درحال حاضر ۹۲ شرکت دانشبنیان وبیش از ۵۰۰ واحد فناور دارد، گفت: این شرکت ها در حوزه های مختلف صنایع شیمیایی، ماشین آلات صنعتی و کشاورزی، تجهیزات پزشکی، ICT و ... فعالیت دارند.
وی در ادامه از وضعیت تولید و صادرات شرکتهای فناور و دانش بنیان کرمانشاه نیز یاد و از تولید ۷۲۱ محصول شامل کالا و خدمات توسط شرکتهای دانش بنیان و واحدهای فناور خبر داد و خاطرنشان کرد: اگرچه صادرات محصولات این واحدها قدمت چندانی ندارد، اما سال گذشته صادرات ۱۷ میلیون دلاری را به حدود ۱۰ کشور شاهد بودیم.
آزادی تصریح کرد:شرکت های فناور و دانش بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه حداقل ۲۰ محصول منحصربهفرد را تولید میکنند که مایه افتخار برای استان و کشور هستند زیرا دستیابی به محصولات با فناوری بالا کار آسانی نیست.
آزادی تصریح کرد: اکنون با گسترش حوزه کسب و کارهای دیجیتال در حال فراهم کردن زیرساختهای این حوزه هستیم که میتواند زمینه اشتغال حداقل ۲۰۰۰ نفر در استان را فراهم کند.
آزادی همچنین با اشاره به صادرات محصولات شرکتها دانشبنیان استان به بیش از ۱۰ کشور از آن به عنوان یکی از دستاوردهای ویژه بعد از انقلاب یاد نمود و افزود این روند با سرعت بیشتری در سالهای آینده ادامه خواهد داشت.
رئیس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه افزود: دستیابی به محصولات دانشبنیان تنها با پذیرش روحیه ما میتوانیم ممکن است و نتیجه این روحیه بعد از انقلاب اسلامی ایجاد حدود ۹ هزار شرکت دانشبنیان و بیش از ۵۰ پارک علم و فناوری بوده که توجه ویژه به آنها میتواند تحول شگرفی را در کشور رقم بزند.